AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, herkesin desteğinin alınacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında camide cemaatle namaz kıldığını görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında camide namaz kılan cemaat görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cemaatle namaz kılmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında namazı cemaatle kılmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cemaatle namaz kıldırmak sorunların ardı ardına geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kadın cemaatle namaz kılmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında cemaatin namaz kıldığını görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir