AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide kalmak

Kahve falında camide kalmak

Kahve falında camide kalmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, geri planda kalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bahtının da çok parlak olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide kalmak gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında camide kapalı kalmak kişinin afiyette olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide mahsur kalmak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide kilitli kalmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide kalmak maddi olarak çok rahat olunacağına, insanların takdirine mazhar olacağına inanılır.

Kahve falında camide akşam namazı kılmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide bebek görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden para çalmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalet eder.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir