AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami yaptığını görmek

Kahve falında cami yaptığını görmek

Kahve falında cami yaptığını görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ayıplı yolara sapacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cami yaptığını gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında cami bahçesine girmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye gidememek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında cami fotoğrafı görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında evini cami gibi görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, mevki makam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiye gidenleri görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami yolu görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan cami yapmak iyilik görüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami inşaa etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir