AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami yapımı görmek

Kahve falında cami yapımı görmek

Kahve falında cami yapımı görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami yapımı gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında cami yapımı görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ev yapımını görmek hayallerinin suya düşeceğine, bunun için sabırsızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yol yapımında çalışmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında köprü yapımı görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ev yapımı helva görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapımcı görmek manevi rahatlamaya erileceğine, variyetini çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç yapımı görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında baraj yapımı görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir