AnaSayfa / Genel / Kahve falında baraj yapımı görmek

Kahve falında baraj yapımı görmek

Kahve falında baraj yapımı görmek mutluluk ve huzur bulacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baraj yapımı gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Kahve falında baraj yapımı görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında cami yapımı görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yol yapım çalışması görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yol yapımında çalışmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Kahve falında yol yapımı görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemi yapımı görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç yapımı görmek faturalarını ödeyemez olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprü yapımı görmek bir sınavdan geçileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir