AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve türbe görmek

Kahve falında cami ve türbe görmek

Kahve falında cami ve türbe görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendisiyle övüneceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hastalıkların biteceğine, kazançlı işler yapacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cami ve türbe gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Kahve falında türbe cami görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında cami türbe görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında cami içinde türbe görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin içinde türbe görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında türbe ve cami görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında cami ve türbe görmek makam ve söz sahibi olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbe öpmek geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbe suyu içmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir