AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırını kaybetmek

Kahve falında çamaşırını kaybetmek

Kahve falında çamaşırını kaybetmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayat boyu desteği olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çamaşırını kaybetmek gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında iç çamaşırı kaybetmek sermayenin harcandığına değeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırını kaybetmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşır kaybetmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşırlarını kaybetmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır kaybetmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşırını kaybetmek rakiplerine karşı fark atacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırlı birini görmek rızıksız kalacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır mandalı almak daima önüne bakacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir