AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam reçinesi görmek

Kahve falında çam reçinesi görmek

Kahve falında çam reçinesi görmek iyi haberler alınacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çam reçinesi gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Kahve falında çam reçinesi görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Kahve falında reçine görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı çizmek çok büyük zararlara uğrayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çam fidanı görmek insanları kandıracağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında çam dalı görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çam ağacı kesmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında kuru çam ağacı görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir