AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam fıstığı görmek

Kahve falında çam fıstığı görmek

Kahve falında çam fıstığı görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, işinden uzaklaşacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, aç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çam fıstığı gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında çam fıstığı almak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çam fıstığı yediğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında çam fıstığı görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında fıstık çamı görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çam fıstığı yemek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden çam fıstığı toplamak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir