AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacı hediye almak

Kahve falında çam ağacı hediye almak

Kahve falında çam ağacı hediye almak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kafasını rahatlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam ağacı hediye almak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında çam ağacı hediye almak yaptığı işte sivrileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan çam ağacı görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta çam ağacı görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacının yıkıldığını görmek küs kimselerin barışacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru çam ağacı görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında çam ağaç kesildiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işaret eder.

Kahve falında yeşil çam ağaç görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük çam ağacı görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir