AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıntı ayakkabı giymek

Kahve falında çalıntı ayakkabı giymek

Kahve falında çalıntı ayakkabı giymek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, işlerinin de rast gideceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Kahve falında çalıntı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Kahve falında çalıntı ayakkabı giymek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında çalıntı ayakkabı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çalıntı altın bulmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında çalıntı araba görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çalıntı altın görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında çalıntı arabaya binmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalıntı para görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ayakkabı giymek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir