AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda kayak yapmak

Kahve falında buzda kayak yapmak

Kahve falında buzda kayak yapmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında buzda kayak yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında buzda kayak yapmak sorunların ve engellerin biteceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle kayak yapmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Kahve falında su kayağı yapmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni çalışmalara girişileceğine delalet eder.

Kahve falında karda kayak yapmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Kahve falında denizde kayak yapmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda kayak yapmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde kayak yapmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında kayak yapmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir