AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayak yapmak

Kahve falında kayak yapmak

Kahve falında kayak yapmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına inanılır.

Kahve falında kayak yapmak gördüyseniz:

  • Herkesin güçlü ya da bilgili olduğu konular var.

Kahve falında su kayağı yapmak kurulu düzeninin devam edeceğine, terfi alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayak yapmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında buzda kayak yapmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine inanılır.

Kahve falında denizde kayak yapmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde kayak yapmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine inanılır.

Kahve falında dağda kayak yapmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kayak yapmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda kayak yapmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir