AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz kalıbı görmek

Kahve falında buz kalıbı görmek

Kahve falında buz kalıbı görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, düşmanların barışacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında buz kalıbı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Kahve falında kalıp buz görmek fal sahibinin kazancının artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında buz kalıbı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kalıp sabun görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kalıp peynir görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kalıp peynir görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kalıp çıkarmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalıp görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir