AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kaybettiğini görmek

Kahve falında altın kaybettiğini görmek

Kahve falında altın kaybettiğini görmek vefa göstereceğine, kulluk derecesinin artmasına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine yorulur.

Kahve falında altın kaybettiğini gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Kahve falında kaybolan altınları görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan altını bulmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak araba alınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Kahve falında altınlarını kaybettiğini görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yüzüğü kaybettiğini görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybettiğin altını bulmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kaybettiğini görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolmuş altını bulmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir