AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyülü su görmek

Kahve falında büyülü su görmek

Kahve falında büyülü su görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında büyülü su gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında büyülü su içmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet eder.

Kahve falında büyülü su görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işinden ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine büyü yapmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında sihir büyü görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyümüş erkek çocuğu olduğunu görmek kişisel problemlerini çözeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyünün çözüldüğünü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı büyüyen bebek görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir