AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yapılar görmek

Kahve falında büyük yapılar görmek

Kahve falında büyük yapılar görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, büyüleyeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, parasının azalacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yapılar gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük yapı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest yapıp temizlemek büyük tartışmaların yapılacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapıp rahatlamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yapılar görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Kahve falında yeni yapılan cami görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına işarettir.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalettir.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir