AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sini görmek

Kahve falında büyük sini görmek

Kahve falında büyük sini görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayırlı haberler alacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında büyük sini gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında büyük sini görmek yağmur yağmamasına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında sinide yemek yemek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, herkesten ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sinif arkadasini görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında sini yıkamak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kafasının karışacağına yorulur.

Kahve falında bakır sini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yemek sinisi görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sini görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş sini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir