AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kalıbı görmek

Kahve falında altın kalıbı görmek

Kahve falında altın kalıbı görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında altın kalıbı gördüyseniz:

  • Oluşan olanakları doğru değerlendirebilirseniz en doğru stratejiyle ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında altın kalıbı görmek talihinin artacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında altın kalıp görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kalıp altın görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kalıp beyaz peynir görmek onların yaralarına merhem olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında diş kalıbı görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalıp görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, en yukarılara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kalıp peynir görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir