AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kızı olduğunu görmek

Kahve falında büyük kızı olduğunu görmek

Kahve falında büyük kızı olduğunu görmek herkesin desteğinin alınacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Kahve falında büyük kızı olduğunu gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında büyük kızını emzirmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık kızartmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kızı olduğunu görmek hayırlı bir haber alınacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış büyük balık görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla dans etmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenin kızmasını görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının eline kına yakmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın bacağını görmek fakirlikten kurtulmaya, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir