AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ikramiye kazanmak

Kahve falında büyük ikramiye kazanmak

Kahve falında büyük ikramiye kazanmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında büyük ikramiye kazanmak gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında piyangodan büyük ikramiye kazanmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Kahve falında büyük ikramiye kazanmak şifa bulacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ikramiye kazanmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hayallerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ikramiyeyi kaçırmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ikramiye çıktığını görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük miktarda para kazanmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına yorulur.

Kahve falında büyük para kazanmak kazançlı işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Kahve falında büyük kazanda su görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir