AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ikramiye çıktığını görmek

Kahve falında başkasına ikramiye çıktığını görmek

Kahve falında başkasına ikramiye çıktığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasına ikramiye çıktığını gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Kahve falında başkasına ikramiye çıktığını görmek iyi günler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikramiye kazanmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında büyük ikramiyeyi kaçırmak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piyangodan büyük ikramiye kazanmak fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında büyük ikramiye kazanmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan ölünün çıktığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçının çıktığını görmek üzüntü yaşamaya, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su çıktığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir