AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük güneş görmek

Kahve falında büyük güneş görmek

Kahve falında büyük güneş görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük güneş gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında büyük güneş görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında güneşi büyük görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında güneşlendiğini görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil güneş görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin altında oturmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında güneşte oturmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir