AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ev aldığını görmek

Kahve falında büyük ev aldığını görmek

Kahve falında büyük ev aldığını görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ev aldığını gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Kahve falında büyük ev aldığını görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir ev aldığını görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Kahve falında akrabasının ev aldığını görmek imkânların çok daha iyi olacağına, ekmeğinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin ev aldığını görmek düşmanlarımızı alt etmeye, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun ev aldığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında geniş ev aldığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin ev aldığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun ev aldığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir