AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük denizde yüzmek

Kahve falında büyük denizde yüzmek

Kahve falında büyük denizde yüzmek ticarete adım atacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, rütbesinin yükseleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük bir denizde yüzmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında büyük denizde yüzmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir suda yüzmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük havuzda yüzmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük suda yüzmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında büyük balıklarla yüzmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek yaptığı işten çıkarılacağına, daha fazla rızık elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir