AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük deniz anası görmek

Kahve falında büyük deniz anası görmek

Kahve falında büyük deniz anası görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında büyük deniz anası gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük deniz anası görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş deniz anası görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah deniz anası görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz deniz anası görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz anası öldürmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz anasının ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde deniz anası görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde yüzerken deniz anası görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mal edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir