AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş deniz anası görmek

Kahve falında ölmüş deniz anası görmek

Kahve falında ölmüş deniz anası görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş deniz anası gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında ölmüş deniz anası görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz anası öldürmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalettir.

Kahve falında denizde yüzerken deniz anası görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük deniz anası görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz anasının ısırdığını görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında denizde deniz anası görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah deniz anası görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz deniz anası görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir