AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük cis görmek

Kahve falında büyük cis görmek

Kahve falında büyük cis görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük cis gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında büyük araba almak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akvaryum içinde büyük balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir insan görmek üzüntülerinin biteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Kahve falında eve büyük tuvaletini yapmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük uçak görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında büyük din alimi görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Kahve falında büyük masa görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük çorap giymek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir