AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük camide namaz kılmak

Kahve falında büyük camide namaz kılmak

Kahve falında büyük camide namaz kılmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, amaçlarına ulaşmaya, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük camide namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Kahve falında büyük camide namaz kılmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir camide namaz kılmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kıldığını görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında camide kadınlarla namaz kılmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret eder.

Kahve falında camide bayanlar namaz kılmak saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir