AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çağla görmek

Kahve falında büyük çağla görmek

Kahve falında büyük çağla görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yaralarına da merhem olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük çağla gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında büyük çağla görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çağla toplayıp yemek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta çağla görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kayısı çağlası görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çağla koparıp yemek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çağla görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında çağla kayısı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çağla görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir