AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük birini emzirmek

Kahve falında büyük birini emzirmek

Kahve falında büyük birini emzirmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük birini emzirmek gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında büyük çocuğu emzirmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük birini emzirmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük çocuğunu emzirmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kızını emzirmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük insan emzirmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini başkasının emzirdiğini görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında doğum emzirmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının erkek bebek emzirdiğini görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir