AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir ekmek görmek

Kahve falında büyük bir ekmek görmek

Kahve falında büyük bir ekmek görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir ekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında büyük somun ekmek görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ekmek görmek işlerin bozulacağına, önemli kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir ekmek görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ekmekler görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük somun ekmek huzurlu günler geçirileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ekmek yapmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ekmek almak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ekmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir