AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ekmek görmek

Kahve falında büyük ekmek görmek

Kahve falında büyük ekmek görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, darda kalacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük ekmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Kahve falında büyük pide ekmek görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ekmekler görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük somun ekmek görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, bereketli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük ekmek görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ekmek yapmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Kahve falında büyük somun ekmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ekmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ekmek görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir