AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir balina görmek

Kahve falında büyük bir balina görmek

Kahve falında büyük bir balina görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir balina gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Kahve falında büyük beyaz balina görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük balina görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah balina görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük balina görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir balina görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında balina avlamak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve balina görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık ve balina görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir