AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bi yılan görmek

Kahve falında büyük bi yılan görmek

Kahve falında büyük bi yılan görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yokluğa düşeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bi yılan gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük yılan yakalamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük yılan görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük piton yılanı görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bi yılan görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine inanılır.

Kahve falında denizin içinde büyük yılan görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve büyük yılan görmek önemli sorumluluklar alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir küçük bir büyük yılan görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir