AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük başlı köpek görmek

Kahve falında büyük başlı köpek görmek

Kahve falında büyük başlı köpek görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Kahve falında büyük başlı köpek gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük başlı köpek görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında büyük başlı yılan görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük başlı bebek görmek iç sıkıntısına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında üç başlı köpek görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında çok başlı köpek görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek başlı yılan görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında insan başlı köpek görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki başlı köpek görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir