AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balık ve deniz görmek

Kahve falında büyük balık ve deniz görmek

Kahve falında büyük balık ve deniz görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çocuklar gibi şen olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balık ve deniz gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Kahve falında denizde yüzen büyük balık görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında deniz ve büyük balıklar görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında büyük balık ve deniz görmek tatsız durumların yaşanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında denizden büyük balık tutmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden büyük balık yakalamak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında denizde büyük balık yakalamak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında denizde büyük balık görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, hile ile mal elde etmeye alamet eder.

Kahve falında deniz içinde büyük balık görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir