AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyü yapıldığını duymak

Kahve falında büyü yapıldığını duymak

Kahve falında büyü yapıldığını duymak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyü yapıldığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında büyü yapıldığını duymak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasına büyü yapıldığını duymak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında kendine büyü yapıldığını öğrenmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe büyü yapıldığını görmek kazancının da aynı oranda artacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyü yapılmış görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında size büyü yapıldığını görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kendinize büyü yapıldığını görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında birine büyü yapıldığını görmek çaresiz kalacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir