Kahve falında büroda çalışmak

Kahve falında büroda çalışmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında büroda çalışmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında büroda çalışmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kariyer sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında büro masası görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yeni büro görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avukat bürosu görmek amaçlardan sapmaya, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büro görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında döviz bürosu görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında büro temizlemek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büro açmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir