Kahve falında büro temizlemek

Kahve falında büro temizlemek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büro temizlemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında büro temizlemek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büro masası görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında büro görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hukuk bürosu görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni büro görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avukat bürosu görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına inanılır.

Kahve falında büro açmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında döviz bürosu görmek sonunda maddi zarara gireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir