AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı ölmüş görmek

Kahve falında ablayı ölmüş görmek

Kahve falında ablayı ölmüş görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kötü durumlara düşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Kahve falında ablayı ölmüş gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet eder.

Kahve falında ablanın oğlu olduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının ablasını görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasının kınasını görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında abla hamile görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi ablasını görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş olan ablayı görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abla evlendiğini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir