AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulmak ve takmak

Kahve falında altın bulmak ve takmak

Kahve falında altın bulmak ve takmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, canının kıymetini bileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bunun şans olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında altın bulmak ve takmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında altın yüzük bulmak ve takmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bulmak ve takmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye ucu bulmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında altın kol saati bulmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında işlenmemiş altın bulmak alım gücünün zayıflamayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çalıntı altın bulmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın çeyrek bulmak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir