AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulmak

Kahve falında altın bulmak

Kahve falında altın bulmak tüm keyfinin kaçacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında altın bulmak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Kahve falında altın ve para bulmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında bir teneke altın bulmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın altında para bulmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kum içinde altın bulmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında altın alyans yüzük bulmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüm altın bulmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, idealist davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde altın yüzük bulmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolda altın bilezik bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir