AnaSayfa / Genel / Kahve falında bota binmek

Kahve falında bota binmek

Kahve falında bota binmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ömrün uzun olmasına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında bota binmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Kahve falında denizde bota binmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz botuna binmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, dualarına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bota binmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun bot görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bot satın almak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık bot görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bot ayakkabı görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir