AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik bulduğunu görmek

Kahve falında altın bilezik bulduğunu görmek

Kahve falında altın bilezik bulduğunu görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kazancında artış olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik bulduğunu gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Kahve falında denizden altın bilezik bulmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik bulduğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yolda altın bilezik bulmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında yerde altın bilezik bulmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında altın bilezikler bulmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde altın bilezik bulmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan altın bilezik bulmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik bulmak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir