AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik yüzük görmek

Kahve falında altın bilezik yüzük görmek

Kahve falında altın bilezik yüzük görmek ardından yeni bir işe gireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yaşama sevincine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik yüzük gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük takmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik bulmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik takmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, borçlarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik yüzük görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve altın bilezik görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir