AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşandığı görmek

Kahve falında boşandığı görmek

Kahve falında boşandığı görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hasta ise şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında boşandığı gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir çiftin boşandığını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının boşandığını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında karısından boşanmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba boşanmak kısmetli bir kişi olunacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boşandığını görmek doğru adımlar atacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden boşanmak istemek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ablasının boşandığını görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkemede boşanmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bunalıma gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir