Kahve falında boş otobüs görmek

Kahve falında boş otobüs görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş otobüs gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında boş otobüse binmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş otobüs görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsle uçmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine inanılır.

Kahve falında otobüs durağı görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk otobüs görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulur.

Kahve falında halk otobüsüne binmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, bekarsa evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin otobüse bindiğini görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek için otobüse binmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top