AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kamyona binmek

Kahve falında boş kamyona binmek

Kahve falında boş kamyona binmek işsiz kalmaya, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında boş kamyona binmek gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Kahve falında boş kamyona binmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında boş kamyon görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kamyona binmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kamyon binmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyonun kasasına binmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kamyona binmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kamyona binmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonun arkasına binmek sevdiği insanların olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir