AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bina görmek

Kahve falında boş bina görmek

Kahve falında boş bina görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, insanlarla iç içe olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bina gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Kahve falında boş binaya girmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boş bir bina görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında boş bina görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında büyük boş bina görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bina görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında binadan inmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işaret eder.

Kahve falında eski tarihi bina görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir